VirInfo

Válts nézőpontot

(felülről teljesebb a kép)

Hírek
Új szolgáltatás a megrendelőknek

Bejelentkezés után megrendelőim megtekinthetik az elkészült web-oldalukat, mielőtt véglegesen feltölteném.

 
Fórum - Még egy kis türelem

Egy kis türelmet kérek oldalam látogatóitól, de megígérem január végére működni fog a Fórum is.

 
Újra fogadok magántanítványokat!

Elhárultak az akadályok! Az eddigi hátráltató körülmények megszűntek, így újra tudok magántanítványoikat fogadni.

Elérhetőség
  • Skype: My status
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
 
Üdvözlöm weboldalamon!

Virág György vagyok, 1990 óta foglalkozom számítástechnikával. Az eltelt évek alatt folyamatosan képeztem magam a számítástechnika számos területén. A képzés mellett volt szerencsém néhány igazán izgalmas, és nagy volumenű projektben részt venni. Ezen projektekben végzett munkámra büszkén gondolok vissza és az azokban szerzett tapasztalataimat jelenleg is kamatoztatom, az oktatási feladatokban pedig továbbadom.

 
Informatikai tanácsadás, tervezés

Ezen a területen elsősorban olyan kis- és közepes vállalkozásoknak nyújtottam segítséget, amelyek szeretnének alacsony informatikai költségek mellett működni, emellett fontos számukra, hogy jogtiszta szoftvereket hasznájanak a lehető legolcsóbban. Az informatikai megoldásokon túl ügyvitelszervezési tanácsokkal is tudom támogatni munkájukat, ami a hatékonyságot növeli.

 
Informatikai oktatás

A legszélesebb körben igénybe vett szolgáltatásom. Több informatikai témakört oktattam a megrendelők megelégedésére. Az oktatott korosztályok a 14 évestől a 60 évesig terjedtek. Jelenleg is ez a terület foglalja le időm jelentős részét.

 
Web tervezés, programozás

Az informatika napjainkban leginkább fejlődő területe. Eddigi megbízásaim között az egészen egyszerű honlaptól az összetett - programozási feladatokat is igénylő - weboldalak szerepeltek. A megbízások között szerepelt az egyszerű kivitelezés, ahol a design készen volt, illetve akadt olyan is, ahol a tervezéstől a kivitelezésig minden feladatot rám bíztak.

 
Rendszer üzemeltetés

Első feladatom ilyen munka volt, azóta is szívesen vállalok üzemeltetési feladatot. Kínálati palettámon többszintű üzemeltetési szolgáltatások közül választhat az Ön és cége igényeinek megfelelően. A teljesség igénye nélkül: karbantartás, biztonsági mentés, távfelügyelet azonnali beavatkozással, szoftver és hardver leltár, szoftver és hardver beszerzési feladatok ellátása. A feladat sokrétűsége miatt árajánlatot csak helyszíni felmérés és egyeztetés után tudok adni.

 
Rendszerfejlesztés

A feladatok széles palettáját mondhatom magaménak ezen a területen. A fejlesztési projektek között szerepeltek idegenforgalmi, vámügyi szoftverek, alkalmazottként pedig pénzforgalmi (postai, pénzintézeti), termelés irányítási rendszerek fejlesztésében vettem részt. A különböző projektek szinte mindegyikében a szervezési feladatok egy részét is elláttam.